Planeringsmöte ikväll!

Hej alla dansvänner!

Hoppas att ni har en härlig fredagkväll.

Ikväll har flitens lampa lyst hos Tropical. Jag och Lina kombinerade nytta med nöje ikväll, eller jag ska säga nöje med nöje för att jobba med dansen är så himla kul! =)

Ikväll har vi ätit en bit mat på All Star samtidigt som vi planerade för slutet av våren, hela sommaren och faktiskt också för hösten. Vi har klurat på roliga blogginlägg, planerat för bloggen och hemsidan, bollat idéer, skrivit att-göra-listor, planerat sommarens aktiviteter, spikat datum och mycket annat. 


            


När jag och Lina jobbar är det verkligen en härlig stämning. Vi kommer på den ena roliga idén efter den andra och kollegieblocket fylls snabbt av alla saker som ska ordnas och fixas! När vi jobbar så hoppar vi ofta från ämne till ämne i ett rasande tempo, ibland blir det lite rörigt men samtidigt vet vi exakt vad vi båda menar. Ett strukturerat kaos med andra ord! =)


              


Vi ser verkligen fram emot sommaren och alla aktiviteter och vi kan knappt vänta tills höstens kursstart igen. Kurserna är slut för den här terminen men vi fortsätter att jobba stenhårt och utvecklar hela tiden dansföreningen. Det är superkul!

Det är så roligt när vi får höra så positiva och härliga kommentarer från alla er kursdeltagare, bloggläsare och alla dansälskare! Det är för er vi jobbar! =)



Många många kramar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0