Ida gästbloggar: En helg med mycket dans! =)

Hej alla dansvänner!

Vad roligt det känns att blogga igen, det var ett tag sen som jag skrev i dansbloggen nu. För er som inte känner mig så är det jag som är Ida. Jag har tidigare dansat för Lina och Hector och jag skrev mycket i bloggen under tiden som jag dansade här uppe.

För tre månader sedan sa jag hejdå till Sundsvall och flyttade hem till Östhammar där jag är uppvuxen. Nu i helgen har jag rest hit för att träffa er alla, ta kurser av Solangel och dansa så mycket som jag bara kan. Nu är det söndag, helgen har passerat och vilken helg det har varit! =)

Jag fick höra att Solangel har ett tight schema där hon reser mycket för att undervisa i dans. I fredags kom hon till Sundsvall direkt ifrån Tyskland och idag reser hon vidare till Italien. Visst känns det häftigt och roligt att hon kom hit för att lära oss att utvecklas som dansare? =)

Igår var jag med på alla tre workshops och WOW vad duktig Solangel är! Jag är så imponerad över henne och hur graciöst och vackert hon dansar! Det är inspirerande! Det känns väldigt kul att hon hade tid och möjlighet att resa hit till Sverige och Sundsvall för att lära oss mer dans och få oss att utvecklas som dansare! Tack Solangel!


 


Gårdagens workshops med Solangel har verkligen varit kanon och jag känner hur mycket det finns att lära sig. Som dansare kan man alltid lära sig mer och fortsätta att utvecklas och det är ju också det som är det roliga, det finns alltid mer att lära sig!

Jag tycker att det har varit en toppenbra mix av workshops där vi har fått lära oss att utvecklas i Reggaeton, vi tjejer fick träna på detaljer i Salsa och workshopen i Salsa var också toppen! =)  Lördagen avslutades med Club Bachata och vilken kväll det var hörrni! =)

Kasinot var packat med dansglada människor och tillsammans gjorde vi kvällen väldigt minnesvärd! Det var så otroligt roligt att se alla dansa, ha roligt och njuta av dansen.

Vid vissa tillfällen blundade jag och låtsades att jag var i Karibien - det var en tropisk känsla igår! =) 
 
Jag kommer aldrig att glömma den otroligt vackra uppvisningen från scenen, alla animacions som fick golvet att gunga och alla glada skratt!

Jag dansade väldigt mycket och stämningen var verkligen på topp – precis som det alltid är på Club Bachata! =)

 

Jag är supernöjd och väldigt glad över att jag fick möjligheten att lära mig mer inom dansen. Nu har jag fått massor av inspiration och kommer självklart att träna på alla rörelser, steg och detaljer som Solangel har lärt oss.

Nu åker jag hem till Östhammar igen och jag vill passa på att tacka er alla för en fantastisk helg med mycket dans, många glada skratt, lärorika workshops, grym fest och framförallt, jag fick ju träffa er igen och återigen uppleva den fantastiska gemenskap som dansvärlden i Sundsvall har!


Jag hoppas att ni är jättenöjda med helgen och har haft roligt!
Fortsätt nu att dansa, gå på så många kurser som ni bara kan, lyssna på musiken, dansa med glädje och passion, hjälp varandra och utvecklas tillsammans som dansare!

Ta hand om er så ses vi när jag reser upp till Sundsvall igen! =)Många kramar till er allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0