Lina bloggar: Tu Bachatuu, tu Bachatuu

Hej alla!

Dans, dans, dans!

Ikväll har vi dansat Bachata för fullt, och det kändes nästan som att vi var i Dominikanska Republiken! På bara fyra veckor har kursdeltagarna på nybörjarkursen kommit väldigt långt. Det dansades med stor känsla och passion!!


"Cambio la mano"
Vi är många på Bachata nybörjare i höst, och det är också jämna par. Super!!

Idag finslipade vi på alla turer som vi har gjort hittills och satte ihop dem i en lång slinga. Killarna fick även göra ett coolt steg på slutet, som en liten styling grej!

Nu hoppas vi att ni alla kommer och gör premiär på Club Bachata på lördag och testar era nya danssteg!Vi dansade till väldigt fartfyllda låtar ikväll, eftersom alla har utvecklats så mycket och sätter takten perfekt. Då kan vi öka tempot och dansa till snabbare musik!

Mycket energi =)På medelkursen gjorde vi en fin tur med mycket detaljer, och allt flöt på jättebra. Vi tjejer fick ta ut svängarna och göra lite extra-grejer!

Jag är väldigt imponerad av hur duktiga alla är, ni dansar så snyggt! Det är så kul att se hur ni lever er in i musiken, skrattar och skojar med varandra, gör "gimme-five" när ni sätter allt och ibland hörs glada rop!

Nu vilar vi upp oss inför den stora exklusiva helgen! Ni har väl anmält er till kurserna med Solangel på lördag?

Danskram
LinaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0