Lina bloggar: Bachata i Ö-vik!

Hej alla!

Hoppas att ni har haft en toppenhelg! Vi i Tropical har haft fullt upp med workshops i Örnsköldsvik =)

Vi gästade Ö-vik Latinoclub för att hålla intensivkurser i Bachata och det blev en väldigt lyckad dag! Hector och jag höll kurser på flera nivåer för att inspirera Ö-viks dansarna i Dominikanska Republikens nationaldans.
Vi var ett trevligt och glatt gäng som dansade och alla tyckte att det var roligt att vi kom till Ö-vik igen. Senast vi var där var i februari i våras, så nu var det dags igen!

Vi höjde tempot den här gången och lärde ut massor av nya snurrar och figurer. På en av kurserna hade vi fått önskemål om att lära ut en koreografi som de senare kan öva vidare på. De berättade att de har sett våra fina koreografier med kursdeltagare, och att de också skulle vilja visa upp något liknande. Jätteroligt!

Vi hann med mycket under dagen och alla gick ifrån kursen med ett stort leende på läpparna. Alla var superduktiga, så nu gäller det bara att nöta och slipa på detaljer. Vi hoppas på att få se dem uppträda med koreografin och göra att Bachatans passion sprids ännu mer =)

Dagen var väldigt rolig och trevlig, vi är jättenöjda! Vi tackar Ö-vik Latinoclub för den här gången och ser fram emot att besöka dem igen framöver!

Danskram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0