Lina bloggar: De 3 mest lästa inläggen i September!

Hejsan!

Nu är vi redan inne i oktober och hela september har passerat! Det är inte klokt vad fort tiden går! Vi har avklarat fjärde kursveckan och går snart in på femte veckan =)

Som vanligt har jag stenkoll på bloggens statistik och följer nyfiket all trafik! Jag kan nu presentera vilka inlägg som blev de mest lästa i september månad:

3:e plats - Typiska Hector-uttryck

Jag sammanställde en rolig ordlista med de vanligaste uttrycken som Hector använder! På kurserna blir det många skratt när Hector kommer på egna ord (svenska blandat med spanska). Nu kan även ni nya deltagare hänga med i svängarna när Hector skojar!


Ni hittar inlägget här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/september/lina-bloggar-typiska-hector-uttryck.html


2:a plats - Prova-på-veckan är här!

Tropicals prova-på-vecka startade igång den 10 september och lockade rekordmånga besökare! Under tre dagar hade vi öppet hus, där ni kunde prova alla våra danser. Vi bjöd på fika i pausen varje kväll och tillsammans hade vi väldigt trevligt.

En väldigt lyckad vecka tycker vi!



Ni hittar inlägget här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/september/lina-bloggar-prova-pa-veckan-ar-har.html


1:a plats - Höstens första Club Bachata!

Stämningen var hög när vi kickade igång danshösten i Sundsvall! Vi startade upp med Club Bachata på Casino Cosmopol och många besökte oss för första gången. Kvällen bjöd på mycket dans, skön musik, tropiska drinkar, animacion och gemenskap!

Club Bachata växer varje månad och det är vi stolta över! Vi startade upp i januari år 2010 med 30 besökare och nu har vi runt 200 besökare varje kväll =)


Ni hittar inlägget här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/september/lina-bloggar-hostens-forsta-club-bachata.html


Det är så roligt att blogga och det är motiverande att få höra all feedback från er läsare! Här på bloggen får ni följa oss lite mer personligt än på bara "vanliga" hemsidan, och ni får följa med i allt vi gör.

Nu ses vi på workshopsen med Solangel imorgon lördag!

Kramar
Lina



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0