Lina bloggar: Ny kursstart den 5 november!

Hejsan!

Nu har åtta veckor snart passerat och det betyder att kursblocket lider mot sitt slut! Det har verkligen gått superfort! Ni har alla utvecklats otroligt mycket under de här veckorna, och jag och Hector ser stora förbättringar, helt otroligt!

Vi kommer att fortsätta att dansa under fyra veckor till, det vill säga från den 5 november fram till 28 november. Det blir alltså ett nytt, lite kortare, kursblock där ni har chansen att utvecklas ännu mer, bygga på era kunskaper och lära er nya steg och turer.

Salsakurs!

Vi rekommenderar er som började nybörjarkurserna för första gången nu i höst, att fortsätta dansa på nybörjarnivå under dessa fyra veckor. Det är alltid bra att repetera grunderna, så att takten och basen nöts in. Dessutom gör vi aldrig helt lika steg på kurserna, utan vi varierar alltid.

Det betyder att ni kan ta med era vänner, bekanta och familjemedlemmar som vill prova våra danser från och med den 5 november! Vi välkomnar nya deltagare som vill lära sig våra latinodanser, och eftersom vi börjar helt från grunden så kan alla nya hänga på.

Sprid via Facebook, Twitter och andra medier att vi startar nya grundkurser och självklart även muntligt till alla ni träffar!

Kurs!

Det är samma dagar och tider som gäller i november också. Skillnaden är priset som blir lägre när det är en fyra veckors kurs. Priserna ser ut såhär:

230:- för studenter
290:- övriga
80:- drop-in

2 kurser: 350:- studenter & 460:- för övriga
3 kurser: 460:- studenter & 580:- ör övriga
4 kurser: 600:- studenter & 750:- för övrigaNu vet alla lite mer om vad som händer, så att ni kan planera in för en hel månads dans till.

Vi ser fram emot att fortsätta kurserna med alla er, plus alla nya deltagare som strömmar in!

Danskram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0