Lina bloggar: Bachata med mycket passion!

Hej på er!

Ikväll avslutade vi vår prova-på-vecka med pardansen BACHATA!

Vi började kl 18:00 på Kårhuset och många danssugna personer kom till nybörjarkursen! Danssalen var full med folk! Jätteroligt! =)

Det var väldigt många nya ansikten som kom för att prova Bachata för första gången. Självklart kom också kursdeltagare som har dansat med oss sedan tidigare för att fortsätta att utveckla dansstegen, höftmarkeringarna och snurrarna!

Vi började med att gå igenom grundstegen tillsammans på linje, vi lärde ut snurrar och "perrito". Sedan gick vi ihop i par för att prova att dansa tillsammans!

Alla lärde sig otroligt fort och vi är väldigt imponerade av er allihop! Det blev många skratt och i slutet av kursen dansade alla avslappnat och med känsla =)


Efter nybörjarkursen var det fikatime där vi tillsammans tog för oss av hembakat fika som Tropical-dansarna Hans och Agneta har bakat! Supergott!

Kvällen fortsatte med medelkursen i Bachata där vi också började kursen med att värma upp med grundstegen på linje. På medelkursen är tempot högre, vi gör några coola stegkombinationer och längre turer i par. Självklart går vi igenom allt steg-för-steg och går inte vidare förrän alla är med.

Idag lärde vi ut en tur där mycket handlade om koordination, timing och känsla till musiken!

Kvällen har verkligen varit jätterolig med många skratt och väldigt mycket dans! Hector och jag hoppas att vi ses nästa vecka och att ni alla fortsätter att dansa tillsammans med oss!

Vi ses!
Kram Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0