Lina bloggar: Bachatahelg i Falun!

Hej alla!
 
Nu är jag och Hector hemma från en danshelg i Falun! Vi har haft en toppenhelg på dansskolan "Dansa med Sanna" som hade bjudit in oss för att hålla Bachatakurser. Det var Tropicals första gång i Falun och vi är verkligen nöjda med besöket.

Just nu har vi ganska intensiva veckor runt om i landet och det känns riktigt roligt =) snabba puckar!
 

Vi introducerar deltagarna i vår Bachata!


Uppvärmning med snabba stegkombinationer!


I Falun lärde vi ut Bachata på medelnivå och många kom för att utveckla sina danskunskaper. Vi fick höra att det var väldigt uppskattat och det tackar vi för!

Alla var hungriga efter att lära sig nya steg och få inspiration, och koncentrationen var hög i danssalen! Vi lärde ut flera av våra populära turer som vi brukar göra här i Sundsvall, plus massa snygga detaljer och annat smått och gott. 


På kvällen var det Salsa- och Bachatafest på dansstudion! Det är ett jättetrevligt gäng som dansar i Falun och många var intresserade av att besöka oss i Tropical Sundsvall framöver. Det hoppas vi på =)

Sammanfattningsvis har vi haft en kanonhelg med mycket energi och härlig stämning. Nu ska vi ladda batterierna inför morgonsdagens Salsakurs! Mer bilder kommer i veckan. 

Kramar
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0