Lina bloggar: Bakning inför prova-på-veckan!

Hej alla läsare!

Nu är vi inne i september månad och det är dags att hitta tillbaka till höst-rutinen igen! Jag fick nys om att Tropical-dansaren Hans skulle baka till vår prova-på-vecka idag och bestämde mig för att göra ett "hemma hos" reportage =)

Vi brukar alltid bjuda på hembakat fikabröd och kaffe till alla våra deltagare på prova-på-veckan och så blir det nästa vecka också! Det brukar väldigt trevligt och uppskattat av alla!

Hos Hans stod det äppelkaka och vinbärsrutor på agendan! Med Bachata-radion på högsta volym satte vi igång!
Äpplen skalas och skärs i bitar!Vi hade en väldigt trevlig dag och pratade massor av dans under bakningen! Även Hans längtar som en galning efter kurserna, så nu är det nedräkning som gäller =)


Sista touchen med kanel innan ugnen!

Det syns att Hans är rutinerad med bakningen, han jobbar på med ett himla tempo i köket och det syns att han älskar att baka =)

Vi har flera Tropical-dansare som bakar åt oss till prova-på-veckan och hjälper oss på olika sätt, och vi är otroligt tacksamma för det! Ert engagemang värmer!


Slutresultatet!


Läckra vinbärsrutor!


Självklart blev det ett smakprov!! Mums!!
På måndag slår vi upp portarna till Kårhuset och kickar igång höstens första Salsalektion! Vi ses väl där? Men först laddar vi inför Club Bachata på lördag. A gozar!!

Vi hörs,
Kram Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0