Lina bloggar: Händelserik vecka väntar!

Hej alla!

Härligt med fredag och fint väder! Jag tänkte passa på att berätta hur kommande dansveckan ser ut. Det blir verkligen en annorlunda och händelserik vecka!

Vi startar veckan med de vanliga danskurserna på måndag, tisdag och onsdag. Därefter tar vi lite vila inför den EXKLUSIVA lördagen den 6 oktober!!

Då får vi storbesök till Sundsvall av den kända dansartisten Solangel Fernandez! Solangel är från Cuba och reser världen runt för att hålla kurser i kubanska danser. Jag har själv tagit kurser av henne på festivaler och hon är grym! Hon kommer för första gången till Sverige och BARA till oss i Sundsvall.
 
 
Ni kommer att få se vilken sprudlande energi som den här tjejen har, och det är en stor möjlighet för alla er att utvecklas inom dansen! Ni kommer att få lära er massor med detaljer, teknik och tips som ni kan pimpa er Reggaeton och Salsa med =)

Schemat för den 6 oktober är följande:
10:00-11:00 - Reggaeton (för tjejer och killar)
11:15-12:15 - Salsa med stil (endast för tjejer)
12:15-13:15 - Lunch
13:30-14:30 - Salsa medel/avancerad (för tjejer & killar)

Plats: Kårhuset
Pris: 100 kr per workshop
 På kvällen laddar vi upp med höstens största fest på CLUB BACHATA på Kasinot! Kvällen erbjuder massor med dans, musik, coola uppträdanden och medryckande animaciones! Det kan ni bara inte missa =)

Vi startar kl. 21:00, så kom i tid för att inte missa alla roliga saker. Vi får besök av dansare från flera olika dansklubbar i Sverige, så kul!

Sprid till alla era vänner och bekanta, så gör vi dagen till den bästa. Nu händer det grejer!

Danskram
Lina
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0