Lina bloggar: Härlig Salsakväll!

Hej alla!
 
Ikväll har det dansats Salsa för fullt! Vi fyllde Kårhuset med värme och sköna rytmer, och vi kickade igång första "riktiga" Salsapasset för hösten. Förra veckan hade vi prova-på-lektion och idag startade vi igång terminen =)

Det var en jätterolig kväll som vanligt och vi har rekordmånga deltagare i höst. Så kul! Nybörjarna lärde sig att dansa med kroppen och höfterna idag, vilket gjorde stor skillnad! Dansen flöt på mycket bättre då och alla lyssnade på musiken och takten! Som Hector säger "killar ni får tvätta fönster med vänsterhanden".
Alla var superduktiga! Vi gick igenom grundsteg, snurrar och baskunskaper i Salsan! Det blev mycket skratt, vilket alltid är ett gott tecken =)


Tropicals kassörer Agneta och Lars!

På medelnivån höjde vi tempot och idag fokuserades det på att dansa med känsla! Vi lärde ut en tur som hade många snygga detaljer och coola Rumbasteg på slutet! Det blev lite utmaning för killarna ikväll!

För tjejerna var det dags att släppa alla hämningar och verkligen våga dansa loss! Vi gjorde några Reggaeton-moves som man ofta ser när folk dansar Salsa på Cuba! Riktigt kul =)

Det var ett härligt tempo ikväll och man får sån energi av dansen! Eller vad säger ni?

Nu laddar vi för Reggaeton och Cubamix imorgon!

Stor kram
Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0