Lina bloggar: Prova-på-veckan är här!

Hej allihop!

Wow vilken kväll det har varit! Ikväll drog vår efterlängtade prova-på-vecka igång, och på schemat stod SALSA! Vi inledde med nybörjarkursen och massor av människor kom till Kårhuset för att ta sina allra första danssteg. Vi tycker att det är jättekul att så många vill börja dansa med Tropical, och kvällen kan inte beskrivas som annat än fantastiskt rolig!

Uppskattningsvis kom cirka 70 personer till nybörjarkursen och som vanligt började vi med att introducera grundstegen på linje. Efter att alla lärt sig stegen, gick vi ihop i par och bildade en stor ring. Grundsteg i par nöttes in, armrörelserna finslipades och den första snurren lärdes ut. Alla var jätteduktiga!

I pausen bjöd Tropicals fikateam på hembakat fikabröd i alla dess former med kaffe eller te! När Tropical bjuder på fika så är det fika med stort F!

Dessutom är det alltid så kul när alla kursdeltagare stannar kvar en stund extra och lär känna varandra och umgås tillsammans. Kårhusets bar fylldes av alla dansglada människor som tog del av fikat och pratade dans =)
Efter fikat startade vi igång höstens första medelkurs i Salsa! Flera bekanta Tropical-dansare dök upp, men även flera nya ansikten. Verkligen jättekul att se så många dansare med oss i år igen! Vi började med uppvärmning på linje som vanligt till tempofylld musik och massor av stegkombinationer!

Kvällens kurs bjöd på en ny tur som alla tillslut satte =)Tiden bara flög iväg ikväll, och vi ser redan fram emot morgondagens pass i Reggaeton och Cubamix =)

På återseende!
Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0