Nedräkning!

Hallå där!

Visst har ni koll på att det bara är en månad kvar tills danskurserna börjar? Först kickar vi igång hösten med Club Bachata lördagen den 7 september och sedan drar prova-på-veckan igång den 16 september.

Det är ingen hemlighet att man känner sig ringrostig i dansen efter en sommar med mycket sol, god mat, bad och trevliga semesterresor. Därför hoppas jag att alla, såväl nya som gamla dansare, kommer och värmer upp på första Club Bachata! =)

 
Efter en lång sommar är det så kul att träffa alla bekanta ansikten och nya danssugna människor! Ta chansen att komma redan kl. 21:00 och fräscha upp dansstegen på vår minikurs den 7 september.

Vi välkomnar också höstens nya dansare in i vår trevliga atmosfär på Club Bachata. Första lördagen varje månad kommer vi att fylla Kasinot med härliga latinorytmer och sprida glädje på dansgolvet!

Det är såklart bra om ni börjar lyssna på Salsa- och Bachatamusik hemma varje dag för att komma in i takten. Börja fräscha upp dansstegen ni lärde er i våras och träna lite själva! När man känner sig helt säker på takten i musiken, blir det mycket lättare att hänga med och koncentrera sig mer på turerna som vi lär ut.

Här bjuder jag på en ny Salsalåt som har kommit ut:

 
Vi hörs snart igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0