Bachata!!

Hejsan!
 
Vilken hektisk vecka, men gud så rolig! Igår stod Bachata på agendan och vi kickade igång vårens första Bachata-lektion!

Vi är så glada över den positiva responsen som vi har fått och att så många människor kom och testade Bachata. Besöksrekord! =)
 
 
Vi började med att visa alla grundsteg och de första snurrarna på linje, och alla introducerades i den romantiska pardansen. Sedan gick vi ihop i par för att dansa tillsammans!

I början var alla lite nervösa och blyga, men efter en timmes dans slappnade alla av och lyssnade på den fina musiken! När man väl har testat Bachata blir man förälskad direkt! 
 
 

Vi har jobbat hårt med att marknadsföra och öka kännedomen om Bachata i Norrland och jag måste erkänna att det har blivit ett sånt stort lyft. När vi började med Bachata visste ingen någonting om dansen och vi kämpade med att behålla kursen.

Två år senare har vi Kårhusets sal fullproppad med dansglada människor som vill lära sig - Så häftigt! Vi lyckades med vårt mål =)

I pausen bjöd vi på fika i alla dess sorter!
 


På medelkursen trappade vi upp nivån ytterligare (eftersom vi vet att ni kan!) och bjöd på massor av nya steg och kombinationer. Här i Sundsvall har vi en hög nivå på Bachatan och ni är jätteduktiga! Därför vill vi peppa er ännu mer till att fortsätta utvecklas =)

På uppvärmningen hade jag en ny stegkombination som vi kommer att nöta på varje vecka. Senare kommer vi även bygga på den, så det kommer bli otroligt roligt! Kvällen var väldigt lyckad och vi hoppas att ni alla fortsätter nästa vecka. 

Anmäl er genom vår hemsida eller skriv upp er på plats till veckan!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0