Salsan är igång!

Hej!

Igår var det fullt med folk på Kårhuset när vi arrangerade Öppet Hus! Vi startade veckan med Salsa, först på nybörjarnivå och sedan på avancerad nivå. Så roligt!

Ett 60-tal människor kom på varje nivå och tillsammans hade vi jättekul tillsammans och dansade så att svetten lackade =)




Som alltid på våra kurser började vi på linje med olika steg och när vi var uppvärmda gick vi ihop i par. På avancerade kursen visade vi massor av nya steg, där man både skulle klappa med händerna i "clavens" takt och göra olika rörelser.

Det såg riktigt snyggt ut när alla hade lärt sig kombinationen! Inför varje kurs kommer vi att träna på linje och allt eftersom bygger vi på med nya steg. Träna gärna hemma på stegen så lär ni er extra mycket under måndagskvällarna =)

 



Det blev massor med glada rop under kvällen när alla satte stegen och många skratt när det ibland blev lite tokigt med koordinationen. Det bästa är att det inte gör något när man gör fel, utan det är bara att skratta och prova igen!

I pausen mellan kursnivåerna bjöd vi i Tropical på hembakat fikabröd och kaffe. Väldigt trevligt! Vårt härliga "fika-team" med Agneta och Hans i spetsen hade gjort massor med olika sorters bröd. 

Alla minglade runt och lärde känna varandra, nya dansband knöts och många träffades för första gången efter det långa juluppehållet =)





Vi tackar alla som kom och gjorde kvällen till en succé! Nästa vecka drar kursen igång på riktigt och vi håller på 7 veckor framåt. Efter dessa veckor finns möjlighet att fortsätta under 6 veckor till. 

Gå gärna in på vår webbplats och anmäl er via formuläret för fortsatt deltagande, eller skriv upp er på plats nästa vecka. Se till att komma i god tid så att ni inte missar uppvärmningen, eftersom många brukar stå i kö för att skriva in sig =)

Länk: http://www.tropicalsundsvall.se/?page_id=102

Imorgon har vi prova-på i Reggaeton och Cubamix på Universitetsallén 14, se till att inte missa det!

Danskram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0