Höstens kurser!

Hej!

Hoppas att ni har en fantastisk sommar både på hemmaplan eller om ni är på resande fot =)

Just nu har Hector och jag lite ledigt från arrangemang av aktiviteter, men däremot är höstterminens planering redan igång för oss! Vi håller på att planera och utforma affisher, schema för danskurserna, annonsering, lokalbokning mm.

Såhär kommer höstens kursschema att se ut:

 
I höst kommer allt att vara precis som vanligt, förutom att vi har bytt två dagar. Bachatakursen kommer att hållas på tisdagar på Kårhuset, och Reggaeton & Rueda de Casino på onsdagar.

På grund av att lokalerna är väldigt fullbokade och populära var vi tvungna att byta dessa dagar. Se till att planera in redan nu vilka kurser ni vill anmäla er till. Vi startar med vår PROVA-PÅ-VECKA den 16 september!

Snart ska vi ut och jobba på vårt hemliga fotoprojekt, och tiden räcker knappt till allt som måste fixas, planeras, och förberedas. Vi har väldigt roligt när vi jobbar!

Det är faktiskt bara dryga 6 veckor kvar till nästa Club Bachata och kickoffen för höstterminen. Vad tiden går snabbt! Hoppas att ni försöker dansa så mycket som möjligt under sommaren, så syns vi snart på dansgolvet igen =)
 
Vi hörs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0