Dans-picknick i hamnen!

Hejsan!
 
Nu är jag nyss hemkommen från kvällens picknick, ett av eventen som vi gjorde utefter era önskemål =)
 
Vädret bjöd på strålande sol och havet glittrade. En perfekt sommarkväll helt enkelt!
 
 
De första danssugna började komma kl. 18 och vi fyllde hela hamnen med latinomusik!

Det tog inte lång tid tills hamngästerna som hade sina båtar i hamnen kom upp och gjorde oss sällskap. De var väldigt nyfikna på musiken och tyckte det var roligt att vi gav hamnen glädje och energi!

Många förbipasserande stannade också till och slog sig ner med oss på gräset. Det var väldigt trevligt och kul att träffa så många av er!
 
 
Vi fikade, åt glass, dansade, pratade och hade en trevlig kväll. Hittills har vi haft alla våra dansevent på Kasinot eller uppe på Norra Berget, så det här eventet kändes lite speciellt och spännande.

Att vi var precis bredvid havet och hade en fin utsikt gav en extra sommarstämning =)
 
 

Tyvärr fick inte kvällen det slut som vi hade tänkt oss, men vi ska se till att nästa event blir längre och avslutas på ett bättre sätt. Som vanligt kan man inte göra alla nöjda, och den här gången fanns det en äldre kvinna som klagade och vi var tvungna att packa ihop musiken... 
 
Vi ser fram emot en ny fest den 13 juli på Norra Berget! Då blir det grillparty och dans så länge vi vill! Ta med er något gott att lägga på grillen och ett glatt humör.

Många av er har säkert fina minnen från förra årets grillfest på Norra Berget och iår vill vi göra en repris på det!  Mer info om festen kommer snart =)
 
Stor kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0