Ruedakursen - En succé!

Hej på er!

Himla fint väder idag! Jag kom nyss hem från jobbet, ska byta om och sätta mig och mixa den nya musiken inför nästa helgs Club Bachata.

Jag började tänka på de två senaste kursveckorna då det har hänt en hel del hos Tropical =)
 
För två veckor sedan startade vi upp en helt ny kurs - Rueda de Casino. Responsen har varit jättepositiv från alla er! Det är verkligen över förväntan från vår sida, vi hade aldrig kunnat drömma om att kursen skulle bli så bra. Vi är superglada!



Alla kommer taggade till Ruedakursen för att lära sig nya moves och glädjen är stor när vi sätter allt som det ska. Hector och jag behöver bara visa några gånger hur det ska gå till och sedan har ni snappat upp hur turen ska vara. Hur kul som helst!

Vi tycker att det vore roligt att träna ihop oss för att sedan visa upp Rueda på exempelvis torget i försommar. Vad tror ni? Skulle ni vilja vara med?

Tropical brukar alltid vara med och synas vid olika evenemang, till exempel på Nationaldagen, vid kulturevenemang eller fester i centrum. Jag tror absolut att det skulle vara kul att göra en Rueda-ring på torget och dela med oss av dansglädjen till Sundsvallsborna =)

Ta er en titt på de här barnen på Kuba och se hur de dansar Rueda! Imponerande! Känner ni igen flera turer?
 


Danskram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0