Gårdagens Club Bachata!

Hej allihopa!

Vilken kanonkväll det var igår på Club Bachata! Härlig stämning, fullt på dansgolvet från öppning till stängning och massor med glada besökare! Det var även ett gäng som hade kommit från Uppsala, väldigt roligt =)

Vi startade kvällen med en middag för alla som ville. Vi blev ett gäng på 32 personer! Det var verkligen jättetrevligt, för man hann prata och lära känna alla bättre, äta god mat och ladda tillsammans inför festen. Maten var supergod, först kyckling med ris till varmrätt och sedan pannacotta med exotiska frukter till efterrätt.

 
Kl. 21:00 körde vi igång med en minikurs i Bachata där alla kunde lära sig lite grundsteg och enklare turer. Massor med folk provade Bachata för första gången!

Det var roligt för efteråt kunde alla prova stegen tillsammans på festen och "komma igång". Det var även en bra uppvärmning för alla som har dansat lite tidigare hos oss!

 
Dansgolvet fylldes tidigt och man kunde riktigt ta på glädjen! Det var högt tempo från början till slut och musiken varvades mellan Bachata, Salsa, Merengue, Reggaeton och Cumbia.

För många besökare var det första gången på Club Bachata och då är det alltid nytt med Merengue och Cumbia. Det känns jättekul att ni provar att dansa till alla genrer i latinomusiken! Många dansstilar har inga "regler" så det är bara att köra de moves man känner för =)

 
För mig var det premiär som DJ och jag tycker att det gick jättebra! Det var väldigt roligt att få hålla igång hela festen och se dansglädjen hos alla! 

Jag passade också på att dansa lite utanför DJ-båset och hade verkligen superkul! En lyckad fest och avslutning för den här terminens Club Bachata. Hoppas ni är lika nöjda med gårdagen som jag!

 
TACK ALLA!!

Stor kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0