Viktiga datum nästa år!

Hallå!

Jag får många frågor om när nästa termin startar, när nästa Club Bachata ordnas och hur länge juluppehållet är. Därför tänkte jag berätta lite om viktiga datum inför nästa år. Ta fram kalendern och skriv in alla händelser redan nu =)

Den 20 januari kickar vi igång dansen igen med PROVA-PÅ-VECKAN! Här kan ni prova alla våra kurser helt gratis, se vilka danser som passar er bäst och vilka nivåer som ni vill satsa på. Ta med familjen och era vänner och dansa allt ni orkar under veckan. Ett utmärkt tillfälle att prova nya danser och ha roligt tillsammans med alla!

Gratisveckan brukar vara väldigt uppskattad hos alla, fullproppat med folk och dansglada människor. Alla kurser kommer att ligga på samma dagar och tider som vi har haft under hösten. Ta på er Tropical t-shirtsen och kom =)


Första Club Bachata är den 1 februari!

Vi fyller Casino Cosmopol med latinorytmer första lördagen varje månad. Här samlas massor med människor från hela Norrland för att dansa! Vi spelar Bachata, Salsa, Merengue, Reggaeton och Cumbia.

Under våren har vi flera överraskningar på klubbarna, det blir några inbjudna gäster och olika dansshower! Se till att planera in datumen så att ni kan vara med på Sundsvalls roligaste fester =)

1 februari, 1 mars, 5 april, 3 maj och 31 maj.
 

Gå med i vår Facebookgrupp "Tropical Sundsvall" och ta del av allt som händer. Vi har mycket på gång, så se till att hålla er uppdaterade. Vi längtar redan efter de nya kurserna och att få välkomna nya deltagare till Tropical!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0