Workshops med Solangel!

Hej allihopa!

Just nu är det full fart hos oss! Solangel är här och massor med projekt är på gång! Förutom alla danskurser håller även hon och Hector på med ett hemligt projekt, vad det blir får ni veta lite senare =)

I onsdags höll Solangel den första workshopen i Reggaeton och gud vad roligt det var! Hon körde riktigt hårt med oss alla, haha. Vi gjorde som en liten koreografi där hon gick igenom olika steg. Först lärde hon ut hur stegen med fötterna skulle vara och sedan lade vi till armar och "skak" med axlar. Mycket koordination! Stegen var lite annorlunda än vad vi brukar göra i vanliga fall, så det var väldigt roligt!

 
Många hade samlas för att ta det här gyllene tillfället att lära av Solangel! 

Jag tycker det är bra att alla får inspireras och prova att ta kurs av en ny lärare. Då utvecklas man som mest! Solangel är hur grym som helst på att röra kroppen och kontrollera alla olika kroppsdelar. Jag tror alla som såg henne för första gången tappade hakan!

När workshopen var slut gick alla med världens största leende på läpparna och många kom fram och berättade hur nöjda de var med lektionen. Vi ser redan fram emot lördagens workshops!

 
Solangel tycker mycket om Sundsvall och idag står en rundtur i stan på schemat! 

Vi hörs lite senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0