Solangel kommer till Sundsvall!

Hej dansvänner!

Som ni säkert redan har läst på Facebook, så händer det något stort i början av nästa månad!

Den 5 oktober kommer en känd dansprofil till oss på besök - den karismatiska dansaren Solangel Fernandez från Cuba! Många har efterfrågat fler workshops för tjejer och visat stort intresse, så efter mycket jobb har vi lyckats ta hit henne till Sundsvall!! 


 
Solangel är en otroligt eftertraktad instruktör, dansare och välkänd profil i dansvärlden. Hon är uppbokad för ett helt år framöver, så vi hade tur att hon blev ledig just den här helgen i oktober!

En del av er som såg hennes show förra året på Club Bachata kommer ihåg hennes otroliga danskomposition och hennes graciösa rörelser. Att ta kurser av en sån här person är mer än en upplevelse!

Med hennes pedagogik och roliga sätt att undervisa har man verkligen kul! Jag tog kurser av henne i Finland i somras på den stora festivalen hos SalsaHouse. Att stå bakom henne och vara med på kurserna som hon undervisar var en stor ära för mig =)
 
  
Så alla tjejer i Sundsvall! För er kommer det att bli två kurser i "Lady Styling Salsa". Missa inte det här gyllene tillfället att vara med och lär er hur ni ska använda armar och händer graciöst i Salsan, hur ni kan dansa mer kvinnligt och improvisera i dansen! Solangel kommer även att hålla en kurs i Reggaeton, där kan både killar och tjejer vara med. 

På kvällen har vi såklart Club Bachata, inte minst Solangels SHOW och mycket, mycket dans! Nya musiken till festen laddas redan och nya musikvideos efterspanas för fullt. Viktigast den dagen är ett bra humör och äkta dansglädje!

Jag vill också påminna er om att det underlättar för oss om ni gör era anmälningar till Solangels workshops i god tid. Det finns redan många anmälningar från andra städer (Ö-vik, Umeå mfl), och självklart kan ni från Sundsvall inte fattas på dansgolvet den dagen =)


Schema Lördag 5/10:
10.00-11.00 SALSA LADY STYLING 1
11.15-12.15 REGGAETON
13.15-14.15 SALSA LADY STYLING 2
14.30 RUMBA MED HÉCTOR OVIEDO (FÖR KILLAR)

Plats för workshops: Universitetsallén 14
Pris: 150 kr/workshop eller 400 kr paketpris för de tre kurserna
 med Solangel
Anmälan: info@tropicalsundsvall.se
 
Vi ses!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0