Nedräkning till SalsaHouse festival!

Hejhej!

I slutet av juli kommer sommarens danshöjdpunkt för mig - SalsaHouse festival!

Det blir fjärde året i rad som jag åker på festivalen i Tampere, Finland. Jag har varit på många festivaler genom åren och jag kan säga att den här är bland de proffsigaste! Både när det gäller danslärare och arrangemang. Världsklass!

 
Det blir fyra dagar med workshops, fester och massa annat skoj runtomkring. Två av lärarna, Maria de los Ángeles och Maglén Martinez är bokade direkt från dansakademin på Kuba!

Jag försöker alltid ta så många workshops av dom som möjligt, för jag vet att det är unikt. Dom är ganska hårda på sina lektioner, men väldigt trevliga och ödmjuka. Man lär sig massvis som man aldrig skulle ha tänkt på annars =)

 
Reggaeton-workshops med Fredy Clan är såklart ett måste också! Dessutom kommer Solangel att hålla kurser, så det blir ingen vila under dessa fyra dagar. 

Det blir att packa ner olika dansskor så att jag kan hålla igång 100 % alla dagar. Längtar! Om ni är sugna på att hänga med eller vill ha mer info, så fråga gärna mig =)

Kramar
 

Kommentarer
Postat av: Andreas Källman

Kul! Har aldrig varit på den festivalen, satt och letade efter bra festivaler att åka till i år :). Det blir lagom till att man återhämtat sig efter croatian salsa festival!

2015-03-21 @ 13:05:09
URL: http://idance.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0