Fullspäckad danshelg!

Hejsan!

I helgen var jag och några Tropical-dansare på en liten "salsa turné". I fredags besökte vi Uppsala för första gången och var på latinofest. 

Omedvetet så jämför vi såklart med våra fester i Sundsvall. Vi har kanske ribban ganska högt på grund av våra fina fester här i Sundsvall och att det kommer över 200 personer på våra events. Det var inte alls många som dansade i Uppsala. Det var trevlig stämning och vi hade roligt, men vi hade förväntat oss att Uppsala hade större fester och fler dansare =) I lördags åkte vi vidare mot Stockholm och passade på att vara med på salsa på Gröna Lund. Där anordnas socialdans utomhus på danslogen varje lördag. Jättetrevligt initiativ där man träffar människor med samma intresse och har roligt!

Sedan avslutade vi kvällen på den kubanska salsaklubben M5. Där dansade vi loss till den senaste musiken från Cuba. Det var längesen jag skrattade så mycket som i helgen!

Dans på M5
 
Om ni är på resa i sommar, så passa på att leta upp en latinoklubb där ni semestrar. Det finns inget roligare än att gå ut och dansa på nya platser, knyta nya vänskaper och njuta av musiken =)

Vi hörs snart!
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0