Lina bloggar: Juli:s 3 mest lästa inlägg!

 

Hej allihop!

Vad sommaren går fort! Nu är vi redan inne i Augusti månad och det är dags att avslöja vilka tre blogginlägg som blev de mest lästa förra månaden! Det är alltid lika kul att se statistiken och vilka inlägg som är populära =)

Vi har aldrig haft så här höga läsarsiffror under sommaren någonsin, och vi är väldigt glada över att bloggen besöks så flitigt av er. Här presenterar jag resultatet!

3:e plats: Lars gästbloggar: Storfiskarna!
Lars gästade bloggen och berättade om en fiskeresa som några Tropical-killar gjorde en helg i juli! De hade hyrt en stuga och njöt av lugnet och sommaren. Lars berättar om en trevlig helg med mycket fiske och trevlig umgänge.



Inlägget kan ni läsa här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/july/lars-gastbloggar-storfiskarna.html


2:a plats: Inspirerande dagar i Finland!

Tropical var på plats på Salsafestival i Finland tillsammans med massor av kända danslärare från Kuba! Det var inspirerande dagar och vi dansade oavbrutet 12 timmar om dagen! Ni kunde följa oss under våra fantastiska dagar.



Inlägget kan ni läsa här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/july/lina-bloggar-inspirerande-dagar.html
 

1:a plats - Världsartist bokad till Sundsvall!
Vi presenterade rykande nyheter, det vill säga att en världsartist inom dansen är bokad till Sundsvall! I höst kommer ni att få se ett stort namn som gästar Tropical, så håll ögonen öppna! Vi är stolta över att kunna presentera ett till stort namn som besöker oss =)



Inlägget kan ni läsa här: http://tropicalsundsvall.blogg.se/2012/july/lina-bloggar-varldsartist-bokad-till-sundsvall.html



I slutet av nästa månad presenterar vi augustis mest lästa inlägg! Bloggen uppdateras varje dag med rolig information och spännande nyheter, så det finns alltid sommarläsning för er =)
 
Kram
Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0